Ziua Internaţională a Cititului Împreună (#ZICI2018),

Ziua Internaţională a Cititului Împreună (ZICI) este un eveniment global marcat de milioane de oameni în peste 100 de țări, organizat de către Lit World (http://www.litworld.org/).

Dragostea de lectură și de cărți este unul dintre cele mai mari daruri pe care orice adult le poate oferi unui copil.

Clubul de lectură #Experientze, coordonat de prof.Claudia Feldrihan (responsabil de altfel de coordonarea întregii activitati #ZICI2018  şi a proiectului Reading for Life) a citit în Sala festivă a şcolii noastre,  împreună cu un invitat special, de la Palatul Copiilor din Bistrița, d-na profesor de teatru, Antonia Orban, care a reușit prin carisma dumneaei să impresioneze micii și marii cititori cu lectura fragmentelor din textele sale.  În această atmosferă a lecturii,  s-a antrenat și d-na dir. prof. Lucica Maricica Iacob ce a citit  elevilor din clasele pregătitoare, la finalul activității, Ilinca Ganea și Ariana Mocanu , din clasa a VII-a B prezentând într-o manieră originală noul număr al revistei școlii.

 

Doamna diriginte Rodica Tătar a făcut si un concurs la clasa V A : cine desenează coperta fară s-o vadă, cât mai aproape de realitate, acela primește cartea cadou.


Articol TimpOnline aici

ZICI 2018 - Al doilea an de Citit Împreună la Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare din Bistriţa aici

Pe 1 februarie, s-a citit mai mult decât de obicei aici