CAES 2018-2019 aici

Plan operational educaţie nonformală 2018-2019 aici

 

Şcoala Altfel

Activitățile propuse sunt afișate mai jos:

Alege cartea

1. Alegeţi cartea preferată din meniul de lectură al şcolii noastre

MES AMIS FRANCOPHONES

Profesor pentru o ora

SĂPTĂMÂNA EDUCAŢIEI GLOBALE

PROIECTUL  NAŢIONAL SĂPTĂMÂNA EDUCAŢIEI GLOBALE 2017

1 Decembrie -Ziua națională a României

A devenit deja tradiție ca elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” din Bistrița să dea onorul Zilei Naționale în straiele străbunilor. Așa s-a întâmplat și miercuri, în semn de respect şi de preţuire faţă de simbolurile şi însemnele naţionale, când ia și cămașa tradițională au fost îmbrăcate cu mândrie. Atât școlarii din clasele primare, cât și cei de gimnaziu au confecționat stegulețe, brățări, afișe sau au realizat desene cu simbolurile naționale. Sub genericul „Mândru că sunt român”, copiii au fost încurajați să își exprime gândurile, emoțiile, sentimentele pe care le trăiesc de Ziua Națională, precum și bucuria de a fi români.

Sănătate ca la carte -proiect național

Clasele step by step de la Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare “ Bistrița împreună cu Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională București și LIDL-România, derulează proiectul național ,,Sănătate ca la carte în care sunt implicați copii, părinți și cadre didactice.

Proiectul educativ " IMPLICĂ-TE"

5 decembrie- ziua Internațională a voluntarului marcată la Școala Gimnazială "Ștefan cel Mare" prin proiectul educativ " IMPLICĂ-TE"
Elevii claselor a V a au aflat astfel ce înseamnă mișcarea de voluntariat din țara noastra și cum poti deveni voluntar în scoala ta !

Proiect educativ ”ARC PESTE TIMP”

Domeniul: cultural–artistic - folclor, tradiţii, obiceiuri

Proiectul Dăruind vei dobândi

Domeniul: Voluntariat, educaţie civică şi responsabilitate socială

Sănătate Sport şi Voie Bună - handbal

Domeniul: Activităţi sportive

MAGIA CRĂCIUNULUI

Domeniul : muzica, arte, literatura, religie, ecologie